Gratis fragt ved 499,-

Levering 1-3 hverdage

Shop Dansk - Shop Lokalt!

Sikker betaling

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Ruzicka ApS
Organisationsform: ApS
CVR-nr: 39419440
Adresse: St. Kirkestræde 4, 4800 Nykøbing F
E-mailadresse: shop@ruzicka.dk
Telefonnummer: 9310 4800

Betaling

Vi modtager følgende betalingskort:

Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Maestro
MasterCard

Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi sender med GLS, der leverer til nærmeste pakkeshop eller en erhvervsadresse.
Fragt kr. 39, vi sender fragtfrit ved køb over kr. 499.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os (vil være forlænget i forbindelse med jul).
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på mail: retur@ruzicka.dk. 
I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægter du at modtage forsendelsen fratrækker vi kr 50.- i returforsendelsesomkostninger, når vi refunderer beløbet til dig.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Skoæsker skal pakkens ind, så æsken ikke beskadiges.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder dine evt. leveringsomkostninger fra os (ikke din returfragt eller ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ruzicka
St. Kirkestræde 4

4800 Nykøbing F
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse som nævnt ovenfor og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

PriceRunner Købsgaranti
Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Købsgarantien omfatter sager, hvor butikker ikke påtager sig deres lovbestemte ansvar og løser problemet inden for 60 dage. Garantien gælder kun forbrugere, der er bosiddende i Danmark.
 

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik.
Få PriceRunner Købsgaranti i dag.
 

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
 

Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Medsend original kvittering, reklamationer uden origonal kvittering afvises.

Varen sendes til:
Ruzicka
St. Kirkestræde 4

4800 Nykøbing F


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling (til pakkeshop) eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi registrerer ikke personfølsomme data.
 
Personoplysningerne samt dine køb registreres hos Ruzicka ApS og opbevares i fem år iflg. Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke, og har heller ikke adgang til, dine kort og betalingsoplysninger.

Derudover samarbejder vi med samarbejdspartnere, der udelukkede behandler data på vore vegne og derfor ikke må anvende dem til andet eller sælge dem videre.
 
Den dataansvarlige hos ruzicka.dk webshop er Anne-Lise Becker, Ruzicka ApS.
 
Som registreret hos Ruzicka ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: shop@ruzicka.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@ruzicka.dk eller telefon 9310 4800. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06.03. 2019

Ruzicka er solgt. Anvend koden: 70 og få ALT -70%. Tilmeld Nyhedsbrev her