Gratis fragt ved 499,-

Levering 1-3 hverdage

Shop Dansk - Shop Lokalt!

Sikker betaling

Om Ruzicka


Ruzicka - en skøn multibrand butik med kant.

 

Ruzicka er en multibrand butik, der ligger i det gamle Latinerkvarter i Nykøbing på Falster.

Ruzicka brænder for bæredygtig og økologisk tøj. Hvert lille skridt i den rigtige retning tæller. Vores valg af brands er et skønt miks af nye helte og gode, gamle kendinge bl.a. By Malene Birger, Munthe, Mos Mosh, JUST Female, Leveté Room, Dea Kudibal, Rosemunde, Ilse Jacobsen Hornbæk, Shoe the Bear, Woden, Tomorrow Denim mfl. Vi har udvalgt de bedste danske brands og fra dem plukket vores sortiment med hjertet. Ruzicka har som mål at sælge dig tøj, du vil elske mange år frem. Det tøj, du altid følger dig godt tilpas i.

Anne-Lise Becker startede Ruzicka i år 2000 i en lille butik i St. Kirkestræde med den mission, at vise og sælge alt det fantastiske danske kvalitetstøj, der i de år kom på markedet fra ”nye” danske brands. Ruzicka har bl.a. forhandlet By Malene Birger fra allerførste kollektion, det samme gælder Stella Nova, Rützou, Ruzicka købte sko af Ilse Jacobsen, da Ilse selv kørte rundt som sælger (længe før gummistøvlen var opfundet), solgte Dea Kudibals unika tørklæder syet af antikke stoffer (længe før silkebluserne). Ruzicka er stadig med forrest – drevet af en evig nysgerrighed og passion for mode. I 2005 flyttede butikken til større lokaler.

Ruzicka har altid været meget mere end tøj. I årene 2001-2006 arrangerede og stod Ruzicka i spidsen for en årlig indsamlingsevent for UNICEF, der ofte indbragte UNICEF over 100.000 kr. – indsamlet på kun en aften. I dag støtter vi som minimum vore leverandørers og lokale kampagner.

I 2013 solgte Anne-Lise Ruzicka, men købte butikken tilbage i maj 2018. Missionen er stadig den samme, men klimaudfordringerne banker for alvor på, derfor har missionen fået et tvist: Ruzicka brænder for dansk fashion, godt håndværk i gode materialer – gerne med fokus på bæredygtighed og økologi. Vi åbnede webshop december 2018.

Vi er glade for at se dig her i Ruzickas Webshop – og vil elske at få besøg i vores skønne butik på Falster en dag...

Vil du vide mere, have råd og vejledning, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Kærlig hilsen
Anne-Lise

NB! Billedet er fra CIFF i København hos Claire Woman

Ruzicka er solgt. Anvend koden: 70 og få ALT -70%. Tilmeld Nyhedsbrev her